Norvég Civil Támogatási Alap - ösztöndíjas programok [2013-02-12]

Az Ökotárs Alapítvány pályázatot hirdet a civil szektor szakembereinek az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap keretében ösztöndíjas programokon való részvételre. (SFF Tender)

Pályázatot hirdet az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap keretében ösztöndíjas programokon való részvételre az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány és a Kárpátok Alapítvány-Magyarország. Az ösztöndíjas tanulmányúton a civil szektor olyan szakemberei vehetnek részt, akik jelenleg és legalább az elmúlt 6 hónap során valamely magyarországi civil szervezet, szociális szövetkezet vagy magyarországi telephellyel rendelkező nemzetközi szervezet munkájában tevőlegesen részt vállaltak.

Pályázati határidő: 2013. április 15.

Bővebb információ:
Ökotárs Alapítvány, http://www.okotars.hu/;

Kapcsolódó dokumentumok:
 • adatlap (196 kB)
 • felhívás (2.230 kB)
 • fogadó szervezet nyilatkozata (2.083 kB)
 • küldő szervezet nyilatkozata (3.940 kB)
 • © 2014 Kreatív Európa Nonprofit Kft.
  1145 Budapest, Róna u. 174. I épület III. emelet 304. iroda - Telefon: +36 1 300 72 02


  A Kreatív Európa Nonprofit Kft. az Európai Unió Kreatív Európa programjának hivatalos magyarországi koordinátora, működésének fő támogatója az Európai Unió Bizottsága,
  az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Nemzeti Filmalap.

  Amennyiben megjegyzése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a honlap@kreativeuropa.hu címre.
  Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768-as felbontás és 16 bites színmélység, illetve IE5, NS6 böngészők és ezek magasabb verziószámú változatai ajánlottak.