A magyar kultúráért és oktatásért - kárpátaljai pályázat [2013-02-17]

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. pályázatot hirdet A magyar kultúráért és oktatásért címmel kárpátaljai civil szervezeteknek, önkormányzatoknak és egyházaknak programjaik és fejlesztéseik támogatására. (Pályázatfigyelő)


Pályázatot hirdet a 2013. március 1. és 2014. február 28. közötti időszakra a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. A magyar kultúráért és oktatásért címmel. A pályázat célja az ukrajnai magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése.

A következő témákban lehet pályázni:
- a magyar közösség céljait szolgáló kulturális és oktatási programok, valamint az ahhoz kapcsolódó tevékenységek támogatása;
- a magyar közösség céljait szolgáló írott és elektronikus média, könyvkiadás támogatása;
- a magyar közösség céljait szolgáló fejlesztés;
- regionális vagy helyi jelentőségű civil szervezetek, illetve egyház által fenntartott oktatási, gyermekjóléti, kulturális és szociális intézmények működésének támogatása.

Az elnyerhető támogatás összege legalább 100 ezer, de legfeljebb 600 ezer forint lehet. A támogatásra szánt keretösszeg 30 millió forint.

Pályázati határidő: 2013. március 25.

Bővebb információ:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.;
I: bgazrt.hu/_files/TAMOGATASOK/BGA%20ny%C3%ADlt%20p%C3%A1ly%C3%A1zati%20%C3%BAtmutat%C3%B3.pdf

Kapcsolódó dokumentumok:

  • projektterv (187 kB)
  • vezetői nyilatkozat (269 kB)
  • költségterv (163 kB)
  • Támogatóink: