Campus Hungary - pályázat adminisztratív munkatársaknak [2013-02-15]

A Balassi Intézet ösztöndíjpályázatot hirdet a Campus Hungary program keretében adminisztratív személyzeti mobilitás támogatására a konvergencia régiókban. (Emberi Erőforrások Minisztériuma)

Ösztöndíjpályázatot hirdet a Balassi Intézet a Nemzeti Kiválóság Program – Campus Hungary, K+F projektekhez és képzési programokhoz kapcsolódó, nemzetközi hallgatói mobilitás személyi támogatási rendszerének fejlesztése konvergencia program című projektek keretében adminisztratív személyzeti mobilitás támogatására a konvergencia régiókban. A mobilitási projektek 2013. április 30. és 2014. augusztus 31. között valósíthatók meg.

A mobilitásokra a konvergencia régiókban található magyarországi felsőoktatási intézmények vagy kihelyezett karok főállású, nem oktatói munkakörben dolgozó munkavállalói pályázhatnak. A pályázat keretében rövid és csoportos tanulmányutakra lehet pályázni.

Beküldési határidő: 2013. március 10.

Bővebb információ:

I: www.campushungary.hu

Kapcsolódó dokumentumok:
 • Pályázati kiírás (183 kB)
 • © 2014 Kreatív Európa Nonprofit Kft.
  1145 Budapest, Róna u. 174. I épület III. emelet 304. iroda - Telefon: +36 1 300 72 02


  A Kreatív Európa Nonprofit Kft. az Európai Unió Kreatív Európa programjának hivatalos magyarországi koordinátora, működésének fő támogatója az Európai Unió Bizottsága,
  az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Nemzeti Filmalap.

  Amennyiben megjegyzése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a honlap@kreativeuropa.hu címre.
  Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768-as felbontás és 16 bites színmélység, illetve IE5, NS6 böngészők és ezek magasabb verziószámú változatai ajánlottak.