Pályázat fiatal kurátoroknak [2013-03-01]

Fiatal kurátoroknak hirdet pályázatot az Amadeus Művészeti Alapítvány és a cARTc Közhasznú Kulturális Egyesület kortárs magyar képzőművészeti kiállítás tervezésére és megvalósítására. (KultúrPont)

Az Amadeus Művészeti Alapítvány és a cARTc Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet fiatal kurátoroknak kortárs magyar képzőművészeti kiállítás tervezésére és megvalósítására az amaTÁR kiállítóterébe a 2013-as évadra. A pályázaton 40 évnél fiatalabb kurátorok, művészeti szakemberek vehetnek részt egyénileg és csoportosan. A pályázati anyagban az önéletrajz és a koncepció mellé a műtárgyak fotóit és a részletes költségvetést is mellékelni kell.

Jelentkezési határidő: 2013. április 15.

Bővebb információ:
Amadeus Művészeti Alapítvány, cARTc Közhasznú Kulturális Egyesület;
E: palyazat@cartc.hu , kigyosfruzsi@cartc.hu , varga@amadeusalapitvany.hu

Kapcsolódó dokumentumok:
 • felhívás (188 kB)
 • © 2014 Kreatív Európa Nonprofit Kft.
  1145 Budapest, Róna u. 174. I épület III. emelet 304. iroda - Telefon: +36 1 300 72 02


  A Kreatív Európa Nonprofit Kft. az Európai Unió Kreatív Európa programjának hivatalos magyarországi koordinátora, működésének fő támogatója az Európai Unió Bizottsága,
  az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Nemzeti Filmalap.

  Amennyiben megjegyzése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a honlap@kreativeuropa.hu címre.
  Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768-as felbontás és 16 bites színmélység, illetve IE5, NS6 böngészők és ezek magasabb verziószámú változatai ajánlottak.