Hol jár eszed? - 16. ARC pályázat [2016-06-02]

Hol jár eszed? címmel hirdetik meg a 16. ARC pályázatot, amelyre 18 éven felüli alkotók óriásplakát-terveit várják. (Pályázatfigyelő)


16. alkalommal hirdeti meg az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. az ARC pályázatot Hol jár eszed? címmel. A pályázaton 18 éven felüli alkotók vehetnek részt óriásplakát-tervekkel. Egyénileg vagy csoportosan is lehet pályázni.

Az ARC+ pályázatra, amelynek témagazdája az Energiaklub, Sugárveszély vagy tavaszi szél? címmel várják azokat az alkotásokat, amelyek az atomenergia felhasználásával és kockázataival kapcsolatos kérdéseket boncolgatják. A legszelesebb alkotásnak a Magyar Szélenergia Ipari Társaság a Tavaszi szél különdíjat ítéli meg, míg a Greenpeace Van hozzá energiánk! címmel ad különdíjat azért az alkotásért, amelynek jeligéje: a Nap és a szél energiája mindannyiunké.

Az ARC Művészeti Szolgáltató még egy ARC+ pályázatot meghirdetett magyar civil szervezeteknek és kreatív ügynökségeknek MACIARC címmel. Ennek témagazdája a Magyar Civilszervezetek a MagNet Civil Kapcsolatok Program (MACI). Ide olyan plakátterveket várnak, amelyek témája a szolidaritás, a gondoskodás és az odafigyelés.

A pályázaton különdíjat kap a legütősebb marketing megoldást alkalmazó pályázó a Hammer Marketing Shoptól, a legfrappánsabb szöveges ötlet kitalálója pedig a BADschool Best Copy-tól. A plakátokra a közönség is szavazhat az ARC közösségi oldalán. A díjakat a kiállítás megnyitóján, 2016. szeptember 9-én adják át.

Leadási határidő: 2016. július 12.

Bővebb információ:

ARC Művészeti Szolgáltató Kft.;
E: palyazz@arcmagazin.hu
I: www.arcmagazin.hu/16-arc-palyazat-hol-jar-az-eszed
T: (06 30) 510-8860

Támogatóink: