Partnerkeresések kulturális együttműködéshez [2011-05-16]

Egyre több kulturális szervezet igyekszik részt venni valamely nemzetközi együttműködési programban, mint amilyen például a Kultúra program, az Egész életen át tartó tanulás program (többek között a Socrates, Gruntvig és Leonardo programok utóda), de említhetnék egyéb, az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökség alá tartozó programokat is. Mindre igaz, hogy a pályázathoz legtöbbször külföldi társszervezőkre van szükség, ám nem minden szervezetnek vannak külföldi kapcsolatai.

A partnerkereső adatbázisok segítségével az európai intézmények, szervezetek egymásra találhatnak programjaik közös lebonyolításához. A felhasználóknak lehetőségük nyílik regisztráltatni magukat projektvezetőként, társszervezőként illetve partnerként.


Készítettünk egy összeállítást,amelyben a pályázati partnerkeresés alapvető lépéseit foglaljuk össze a témában kezdő szervezeteknek.

© 2014 Kreatív Európa Nonprofit Kft.
1145 Budapest, Róna u. 174. I épület III. emelet 304. iroda - Telefon: +36 1 300 72 02


A Kreatív Európa Nonprofit Kft. az Európai Unió Kreatív Európa programjának hivatalos magyarországi koordinátora, működésének fő támogatója az Európai Unió Bizottsága,
az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Nemzeti Filmalap.

Amennyiben megjegyzése, észrevétele van honlapunkkal kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a honlap@kreativeuropa.hu címre.
Az oldal megtekintéséhez legalább 1024x768-as felbontás és 16 bites színmélység, illetve IE5, NS6 böngészők és ezek magasabb verziószámú változatai ajánlottak.