Partnerkereső adatbázisok [2006-12-08]


Az Európai Bizottság Kulturális és Oktatási Főigazgatósága (DG EAC) által működtetett partnerkereső adatbázis, amit kifejezetten a Kultúra programban pályázni szándékozó szervezetek számára hoztak létre. Minden évben a tavaszi brüsszeli információs naptól a pályázati beadási határidőkig üzemel. Angolul lehet rákeresni a szervezetekre és a regisztráció is angolul történik.

A spanyol KultúrPont iroda által működtetett partnerkereső adatbázis első sorban a Kultúra programban pályázni óhajtó szervezetek számára jött létre. Az összes CCP-iroda által ismert, használt és ajánlott adatbázis, ahol angolul lehet rákeresni a szervezetekre és a regisztráció is angolul történik.

A brit CCP-iroda partnerkereső adatbázisa széleskörű keresési lehetőséget tesz lehetővé a felhasználó számára, beleértve a nemzetközi pályázatokat, tréningeket, partnerkapcsolatokat. A honlap angol nyelven érhető el, a keresések egy egyszerű e-mail beküldésével megjelentethetőek.

A francia CCP-iroda adatbázisában francia nyelven kereshetünk partnerkapcsolatokat a kultúra területén.

Az osztrák CCP-iroda adatbázisában német nyelven kereshetünk kulturális partnerszervezeteket.

Szintén önálló, angol nyelven használható adatbázissal állt elő a Kultúra keretprogramhoz 2008-ban csatlakozott horvát CCP-iroda.

A Nemo partnerkereső adatbázis az európai múzeumokat segítik a partnerkeresésben az európai uniós programok területén.

Socrates/Grundtvig pályázathoz - Magyarországon a Tempus Közalapítvány honlapján, továbbá a következő címeken lehet keresni partnereket:
http://www.siu.no/socpart

Youth pályázathoz a Mobilitas Ifjúsági Szolgálat honlapján, továbbá ezeken az oldalakon:
http://ec.europa.eu/youth/youth/contacts_en.htm?cs_mid=152
http://www.leargas.ie/programme_extra.php?prog_code=7777&content=9080 (ír, angol nyelven)
http://www.webforum-jugend.de/ (németül)

Támogatóink: