Nemzetközi pályázati partnerbörze - először Budapesten [2008-05-29]

A KultúrPont Iroda 2008. június 27-én nagyszabású nemzetközi partnerbörzét szervez Budapesten, számos EU-tagállam szervezetei részvételével. Feltétlenül jöjjön el, ha a Kultúra program pályázataira készül! (KultúrPont)


EU-forrásokra pályázna, de nincs nyerő ötlete? Van ötlete, de nincs hozzá partner? Jöjjön el 2008. június 27-én Budapestre, nemzetközi pályázati partnerbörzénkre, ahol segítünk Önnek. Jól tudjuk, hogy a nemzetközi pályázatokhoz külföldi partnerintézményekre van szükség - azonban a partneri megállapodásokat nem lehet csupán e-mailben létrehozni. A személyes találkozások lehetőségének megteremtésével partnerbörzénken az új kapcsolatok kialakítását, a régebbiek megszilárdítását segítjük elő.

Partnerbörzénkre igen kedvező pillanatban kerülhet sor: mivel az Európai Unió Kultúra keretprogramjának aktuális pályázati felhívása 2008 júniusában várható, ezzel kapcsolatosan az Európai Bizottság tájékoztató napokat is szervez, 2008. június 27-én éppen Budapesten. Az idén először Brüsszelen kívül is zajló hivatalos tájékoztató előnyös feltételeket teremt a Belgiumtól távolabb működő kulturális szervezetek részvételéhez is.

Az EU Bizottság Oktatási és Kulturális Főigazgatóság vezető tisztségviselőinek részvételével reggel 9-től zajló tájékoztató naphoz kapcsolódva, azzal azonos helyszínen rendezzük meg nemzetközi pályázati partnerbörzénket 2008. június 27-én, melyre számos EU-tagállamból kb. 300 résztvevőre számítunk. Önnek is ott a helye!

Felkeltettük érdeklődését és eljönne a partnerbörzére? Csupán annyit kérünk, hogy e-mailben jelezze nekünk részvételi szándékát, illetve, ha konkrét projektötlethez keres társszervezőt, küldjön róla egy legfeljebb féloldalnyi ismertetőt (valamelyik világnyelven írva, megadva a projekt munkacímét, a börzén részt vevő nevét és e-mail címét). Amint véglegesedik a program, az érdeklődőkkel e-mailben tudatjuk a pontos kezdési időpontot és a helyszínt.

A jelentkezéseket és összefoglalókat 2008. június 12-ig várjuk e-mailben a partner@kulturpont.hu címre.

Bővebb információ:

KultúrPont Iroda;
E: partner@kulturpont.hu

Támogatóink: