LabforCulture: blogon és twitteren az európai kulturális hírek [2009-10-12]

A LabforCulture blogon és twitter-oldalon közli az európai kulturális híreket, valamint a 2009 szeptemberi Európai kulturális fórum résztvevőivel készült video-riportokat és összegző elemzéseket. (KultúrPont)


Videók, tudósítások és twitteres bejegyzések is elérhetők a 2009. szeptember 28. és 30. között Brüsszelben (Belgium) rendezett Európai kulturális fórum híreivel és eredményeivel kapcsolatban. A LabforCulture és a Culture Action Europe (Európai Kulturális Akció) összefogott, hogy a korábbi blogos és videós közlések mellett már twitteren is közölhessék az európai kulturális eseményekkel kapcsolatos híreket. A LabforCulture blogjában így többek között elérhetők az EUNIC (Európai Kulturális Intézetek Egyesülete) csapatvezetőjével, Steve Greennel, a European Cultural Foundation (ECF, Európai Kulturális Alapítvány) stratégiai programok igazgatójával, Isabelle Schwarz-cal, valamint a Counterpoint igazgatójával, Catherine Fieschivel készült video-interjúk, de az érdeklődők elolvashatják a kulturális fórum három részvevőjének összegző elemzését, valamint a friss híreket közlő twitter-bejegyzéseket is.

Bővebb információ:

LabforCulture; - Nicola Mullenger
E: nicola@labforculture.org
I: www.labforculture.org/en/tagcloud/keyword?keyword=cultureforum09 , www.labforculture.org/en/members/labforculture/labforculture-blog/56651 , twitter.com/labforculture

Támogatóink: