Pályázat ösztöndíjas fotográfusképzésre [2015-02-03]

A Szellemkép Alapítvány pályázatot hirdet meghatározott szakmákban dolgozó érdeklődőknek 100%-os társadalmi ösztöndíjas fotográfusképzésre. (Pályázatfigyelő)


Pályázatot hirdet a Szellemkép Alapítvány 100%-os társadalmi ösztöndíj elnyerésére a tavaszi félévben induló fotográfusképzésére. Az ösztöndíjat legalább 35 éves olyan érdeklődők kaphatják meg, akik legalább ötéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, és sikeresen teljesítik a háromkörös felvételit.

A tavaszi félévben induló osztály összeállítása: egy fő óvónő, egy általános iskolai tanár, egy középiskolai tanár, egy állami felsőoktatásban dogozó tanár, egy másodképzésben tevékenykedő tanár, egy rendőr, egy orvos, egy ápoló, egy diplomával rendelkező tartósan munkanélküli, egy felsőoktatásban önfinanszírozó módon résztvevő diák, egy külföldi nagyvállalattól frissen elbocsájtott állás nélküli, egy kényszerűségből külföldön minimum két évet eltöltött diplomás, egy szlovákiai, egy romániai és egy szerbiai magyar állampolgár, valamint egy, a Szellemképbe járó olyan tanuló aki az új szakképzési rendelkezések nyomán a 27% ÁFÁ-val terhelt és kényszerűségből megemelt tandíjat nem tudja kifizetni.

Pályázati határidő: 2015. február 10.

Bővebb információ:

Szellemkép Alapítvány;
E: szellemkep.palyazat@gmail.com
I: www.szellemkep.hu/aktualis

Támogatóink: