HoME – alkotóházi ösztöndíj művészeknek [2020-11-16]

Magyarországon, Ausztriában, Szerbiában és Spanyolországban élő művészeknek hirdetnek alkotóházi ösztöndíjpályázatot a HoME projekt keretében. (Kreatív Európa Iroda)


Alkotóházi ösztöndíjpályázatot hirdetnek művészeknek a HoME – House. Music. Europe. (Ház. Zene. Európa.) projekt keretében európai újzenei szervezetek. A magyar, osztrák, szerb és spanyol szervezet együttműködésében megvalósuló, szóbeli történetmondáson alapuló művészeti projekthez a következő kategóriákban várják művészek jelentkezését: egyetemi végzettséggel rendelkező, az újzenei műfajokat ismerő, kottaolvasó és kamaraegyüttesekkel közös alkotásra képes zeneszerzők; az underground vagy a populáris elektronikus zenét ismerő, progresszív zenei ötletekkel rendelkező zeneszerzők; valamint főként a vizuális művészet és az előadó-művészet területén tapasztalt, az interdiszciplináris és a részvételi műfajok iránt érdeklődő művészek. A programra magyarországi, ausztriai, szerbiai és spanyolországi lakhellyel rendelkező, az adott ország nyelvét anyanyelvi szinten ismerő, angolul folyékonyan beszélő művészek jelentkezhetnek. A program 2021 tavaszán a magyarországi alkotóházzal indul.

A HoME projektet az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatja.

Pályázati határidő: 2020. december 15.

Bővebb információ:

HoME – House. Music. Europe.;
E: homemusiceurope@gmail.com
I: https://www.researchcatalogue.net/view/1042455/1042456?fbclid=IwAR1mv2gJVQ2LgjVDXrLvGAWunjLwh0447ENGXN8N844_eFcxCCMcvKH1H2s

Támogatóink: